Lahůdka pro milovníky házené v Karviné

Ve středu 25.října změří síly ligová jednička HC Baník OKD Karviná s reprezentačním výběrem házené České republiky. Jde o exkluzivní benefiční utkání, a to na podporu Občanského sdružení svatá Barbora.  To pomáhá dětem, kterým zemřel jeden z rodičů po pracovním úrazu (především hornickým sirotkům).

HC Baník OKD Karviná je mnohonásobným ligovým mistrem a tímto benefičním zápasem chce pomoci potřebným. Svatá Barbora získá výtěžek z dobrovolného vstupného a děti z „Barborky“ na místě vylosují vítěze velké soutěže čtenářů týdeníku Horník. Soutěž je otevřená všem, a to na stránkách www.okd.cz.

KDY - středa 25.října 2006 v 17,30 hodin
KDE - Hala házené v Karviné

Občanské sdružení svatá Barbora v současné době podporuje 100 dětí (vzdělávání, školné, školní pomůcky, ozdravné pobyty, kroužky, …a mnoho dalšího). Snaží se rozvíjet talent svých svěřenců a v neposlední řadě pořádá kulturně-společenské akce pro širokou veřejnost. Sdružení vzniklo v červnu roku 2004.

Tradiční divácká podpora v Karviné bude jistě zárukou, že zdejší házenkářská hala uvidí to nejlepší, co tento sport u nás nabízí a všichni, kteří přijdou, navíc přispějí na dobrou věc.

PhDr. Věra Breiová
tisková mluvčí OKD, a.s.