OKD má novou personální ředitelku, Trgiňová chce vrátit hornictví prestiž

OSTRAVA (2. dubna 2008) –  Personální ředitelkou těžební společnosti OKD se stala RNDr. Miloslava Trgiňová (47 let), která je současně místopředsedkyní představenstva a finanční ředitelkou firmy. Do OKD přišla loni ze společnosti Sun Microsystems, kde naposledy působila jako ředitelka pro střední Evropu a Rakousko a šéfka speciální divize pro střední a východní Evropu, Blízký východ a Afriku.

Jedním z hlavních cílů nové ředitelky je vrátit hornickému povolání prestiž a úctu. „Práce v OKD je náročná, ale zároveň zajímavá, perspektivní a přináší mnohé sociální jistoty. Proto věřím, že naše personální politika zaujme také mladou generaci. OKD se modernizuje a potřebuje lidi, kteří si poradí s novými technologiemi. Chceme mladé lidi oslovovat již ve školách a pomáhat při jejich vzdělávání,“ řekla Trgiňová.

Miloslava Trgiňová tráví svůj volný čas s dospělým synem a partnerem. Mezi její záliby patří lyžování, jízda na horském kole i ochutnávka a příprava jídel mezinárodní kuchyně.

Zajímavosti