OKD představuje svůj web klipem na YouTube

OSTRAVA 19. listopadu 2007 - Společnost OKD představuje své nové internetové stránky netradiční formou – mikulášským klipem na videoserveru YouTube.

Prohlédnout klip

„Těžba uhlí je pro většinu lidí příliš odborné a nezáživné téma. Náš nový web ale obsahuje kromě ekonomických a technických údajů také zábavu a zajímavé informace pro širokou veřejnost, proto jsme se rozhodli informovat o jeho startu odlehčenou formou,“ vysvětlila ředitelka OKD pro PR a komunikaci Petra Mašínová.

Klip s názvem Peklu dodá uhlí OKD řeší čertovský problém: Uhlí začíná být v době mikulášských nadílek nedostatkovým zbožím, rodiče totiž pro své děti objednávají místo sladkostí či ovoce raději kvalitní palivo. K situaci se v šotu vyjádří i čert a mluvčí pohádkové společnosti Peklo.

Nový web na adrese www.okd.cz nabízí například detailní informace o ekonomice společnosti, věnuje se ekologii, historii i životu v regionu.

Součástí startu inovovaných stránek www.okd.cz jsou také dvě soutěže. Dospělí mohou po vyplnění testu vyhrát fárání do šachty nebo permanentku na fotbal či házenou, hlavní výhrou dětské mikulášské soutěže bude výlet pro celou rodinu do multikina a na dobrý oběd.

Klip Peklu dodá uhlí OKD je ke shlédnutí na adrese http://www.youtube.com/watch?v=Q2q2Px0GXrA a na internetových stránkách OKD.

Zajímavosti